Een bamboe haag in de tuin zorgt voor een extra sfeer. Bamboe is een sterke plant en kan dus ook tegen een stootje. Daarnaast zorgt het voor een gezellige sfeer in de tuin. Een bamboe haag is niet alleen sterk, maar ook makkelijk in onderhoud. Je hoeft de haag niet elke week te snoeien en het blijft dus ook mooi.

Bamboe als een niet woekerende bamboe heeft als voordeel dat deze niet in de tuin van de buren of op het pad groeit. Bamboe is er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er grote en kleine soorten, maar ook met verschillende kleuren blad. Kies dus een bamboe die bij jouw tuin en smaak past.

Een bamboe haag is dus perfect om je tuin net even dat beetje extra sfeer te geven. Daarnaast is het ook nog eens sterk en onderhoudsvriendelijk. Kies dus een bamboe die bij jouw tuin en smaak past en geniet van de extra sfeer in je tuin. Je kan kiezen voor een Fargesia Robusta Campbell of een Fargesia Jiuzhaigou.

De Fargesia Jiuzhaigou  is een sterke bamboe die goed tegen een stootje kan. Deze bamboe is ook nog eens mooi van kleur. Het blad is donkergroen en de stammen zijn rood gekleurd. Wanneer de zon op deze bamboe schijnt, zijn de stengels rood wat een mooie toevoeging is in de tuin.

De Fargesia Robusta Campbell is perfect voor een tuin met weinig ruimte. Deze bamboe wordt namelijk maar 1,5 meter hoog. Het blad van deze bamboe is licht groen en de stengels zijn bruin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *